Love

Hej idag kom jag hem från Eskilstuna har shoppat och bara haft det bra och myst med familjen och kusinerna. Åkte ner till stan och mötte Julia sen gick vi och kolla prao plats, sen ikväll har jag tränat gick faktiskt bra! Imorgon är det skola som gäller får se vad jag gör efter men det märks vi hörs pusss! Ni får en bild på Sigge sen förra helgen


20:33

Hej, just nu sitter jag här hos kusinerna och kollar så ska det låta. Vi gick och kolla i en affär förrut hitta mig ett par byxor och mascara. Imorgon blir det att åka in till stan och shoppa ännu mer men jag hör av mig pusss!


Min helg!

Hej! I onsdags åkte jag till Farmor och Sigge i Vimmerby. Vi har inte gjort så mycket tagit det lungt bara. Idag åkte jag bussen vid kvart i ett och sen när jag kom till Västervik åkte jag till Allis, gick till Willys köpte godis, fikade och prata om allt. Nu har har jag precis kollat melodifestivalen och ska snart kolla film tror jag, imorgon blir det att åka till Eskilstuna så är ledig några extra dagar. Kommer hem på tisdag men vi hörs imorgon pusss! Lite bilder från helgen.


Bästa vän!

Tur att jag har dig bästa vän, vad skulle jag göra utan dig! Älskar dig❤


-

Hej har glömt att blogga, men igår så var jag först hos Allis med henne vi fixade oss och så sen gick vi till Kajsa där det var trevligheter med tjejerna först sen kom massa fler, lyckad kväll iallafall! Sov hos Allis ochså! Idag har jag inte gjort nått speciellt tagit det lungt för är sjukt trött. Imorgon blir det att va med Allis får se vad vi hittar på men det märks vi hörs pusss!


20:27

Hej! Idag har jag varit hos mormor och ätit middag och så! Fick även 100kr. Nu ikväll har jag varit och handlat med mamma och duschat och fixa lite inför imorgon. Imorgon efter skolan ska jag till Allis ska träffa några på kvällen tror jag och sen ska jag även färga håret får se hur det blir men vi hörs imorgon puss!mina saker jag har fått idag.👇


Alla hjärtans dag!❤

Hej har inte bloggat på ett tag men har glömt bort och så! Igår så va jag och fikade med Kajsa och Malin, sen åkte jag hem fixa mitt rum och lite sånt. Idag är det alla ❤-dag och jag är Forever alone haha nej men.Idag fick vi fika ochså i skolan så det var najs.Sen ikväll ska jag med familjen till mormor och äta middag och så, men hör av mig,hörs!
Några bilder från dagen, ett fint brev från älskade vän Tilda och lite som jag fick av mina föräldrar imorse.


Sunday.

Tänkte säga lite om min helg! Ofredats var jag sjuk så jag var mest hemma i lördags var jag ganska bra så jag och emmie åkte till Linköping vi tog tåget så Det gick faktiskt kanske bra! Köpte lite kläder och så. Och sen på kvällen kom Allis till mig kolla melodifestivalen och bara tog det lungt hon sov även här! Idag har jag pluggat och gått runt med myskläder, riktigt skönt. Nu ska jag kolla film med familjen och sen ska jag fixa lite inför imorgon då en ny vecka börjar vi hörs pusss


Jag älskar dig bästa vän, tack för att du finns<3


Sjuk..

Hej! Igår så var jag med Allis och massa boys, hade skoj. Imorse skulle jag ha åkt till kisa med skolan men jag blev sjuk... Så ni ligger jag i sängen och ska precis kolla high school musical 1. Hoppas jag mår bättre imorgon vi hörs


8:42

Hej! Igår så efter skolan gick jag med Julia hem åt och så sen åkte vi ut till stallet. Sen hem till henne igen och sen så snacka vi och hade roligt som vanligt:) efter ett tag vid typ åtta gick vi ut och gick en stund och snacka om massor. Sen åkte jag hem vid kvart över nio. När jag kom hem gick jag och la mig direkt, nu idag ska jag hem efter skolan plugga lite och sen är det träning som står på schemat så skriver ikväll!


Min helg!

Har inte bloggat för har inte haft tid så tänkte berätta lite nu om min helg. Ofredat var jag och Julia på spökrundan på mejeriet med Agaton,jona,Fredrik och Allis. Efter det gick vi hem till Julia och kolla film sen gick jag hem vid typ kvart över tio, igår lördag träffa jag Allis på dan åkte hem till mej hämta lite saker och sen hem till Allis, fixa och åt och sånt innan vi gick till Julia och fixa oss och så sen drog vi till Agaton där det va lite trevligheter och roligt folk. Riktigt rolig kväll! Jag och Allis kom hem till henne någon gång runt 1 kanske. Imorse vakna vi tidigt eftersom att hon skulle till Linköping så jag gick hem till pappa. Nu idag har jag bara tagit det lungt och ska fixa lite inför imorgon då det är en ny skolvecka.


Gästblogg

Hejsan hoppsan allihopa.
Gästblogg här av Julia. Ni kan hitta min blogg på nattstad.se/Juliaringberg !
Jag och mitt hjärta kommer ha en toppen dag idag med shopping och lite annat. Vi hörs bye😘


RSS 2.0